“Від серця до серця” людська доброта…

Новини, Шкільні новини

IMG_0182  30 вересня в приміщенні Черкаського професійного автодорожнього ліцею відбувся благодійний концерт «Від серця до серця», ідейним організатором якого була Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 (за сприяння адміністрації вищевказаного ліцею та депутата Черкаської міської ради Руслана Сергійовича Зорі). На захід було запрошено всіх жителів мікрорайону Луначарський. Кошти з даного концерту збиралися на лікування (протезування руки) нашого побратима, який захищав територіальну цілісність нашої держави на Сході України, – Роману Колдуновичу. Він молодий юнак, який має дружину та двох маленьких дітей, але вже пізнав жахіття війни. Був тяжко поранений і внаслідок цього втратив праву руку.

 

Вчителі, учні та батьки нашої школи, а також учні й учителі автодорожнього ліцею провели гарний концерт із кращими художніми номерами. Діти розказували патріотичні вірші, співали пісні, танцювали, презентували відеоролики.

Перед початком заходу всі присутні мали змогу придбати собі сувеніри, які виготовляли власноруч діти, батьки та учителі школи. Широке різноманіття творчих виробів показало, що велика кількість небайдужих людей підтримала в скрутні часи родину Колдуновичів.

1 жовтня Роман із родиною приїхав до школи і учнівський колектив передав йому кошти, які було зібрано на благодійному концерті. Хоча сума незначна для такої справи (3600 грн.), але вона була зібрана небайдужими людьми зі щирими серцями. Також учні школи передали невеликі подарунки, які самі виготовляли, діткам Романа на згадку про нашу школу.

Сподіваємося, що Роман Колдунович ще зустріне таких же небайдужих людей, які допоможуть придбати такий необхідний протез. Адже він щасливий батько, який неодмінно колись зможе підняти на руки своїх дітей та дружину, яка завжди поруч і в усьому його підтримує!

Тож щасти тобі, Романе! Слава Україні! Слава Героям!!!

Найяскравіші фото двох днів незабаром будуть додані у фотоальбом сайту “Благодійна акція “Від серця до серця”.

Ще більше фото очікуйте  у такому ж фотоальбомі шкільної групи Вконтакті.

Відеозапис концерту дивіться у розділі “Відеофайли” нашого сайту  http://school7.ck.ua/videofajli !!!

Сюжет телеканалу “ВІККА” тут: https://www.youtube.com/watch?v=ZxkB6uXM4NQ

http://www.rada.cherkassy.ua/ua/newsread.php?view=8108&s=1&s1=65

http://ogp.ck.ua/novini/novini-osviti/uchni-shkoli-7-dlia-zhiteliv-mikroraionu-lunacharskii-organizuvali-blagodiinii-kontsert/

Переглядів: 756