Калейдоскоп новорічних ранків…

Новини, Шкільні новини

_DSC1502

Цього року новорічні ранки першими порадували учнів 1-х та 3-х класів, до них завітали актори Черкаського академічного театру ляльок. Дітвору вітали чарівний кіт та вередулька, Дід Мороз та Снігуронька. Вони разом з дітками співали, танцювали, та водили хороводи, а наприкінці свята кожна дитина отримала подарунок від Діда Мороза та Снігуроньки.

Учнів 2 та 4 класів на новорічний ранок запросили актори нашої школи: веселий Компімен та чарівна леді крокували з дітками сторінками дитячих казок та комп’ютерних ігор, а разом з дідом Морозом та Снігуронькою розважалися під час веселих новорічних ігор.

Учні 5-х класів відвідали Черкаську обласну бібліотеку для дітей, там вони також весело провели час.

А от учні 6-х та 7-х класів брали активну участь у іграх запропонованих заступником директора з виховної роботи Українець І.К. Під час свята дітей привітав Дід Мороз та Снігуронька, а вони в свою чергу показали їм свої вітальні номери – кліпи.

Учні 8-А класу святкували Новий рік у своєму класі, для них батьками була проведена музично-вітальна година.

А учні 9-11 класів, а також 6-Б класу (з дозволу батьків) весело провели свій час під час Новорічної дискотеки. Вже декілька років поспіль школа запрошує діджея, а наші старшокласники весело проводять час під запальну сучасну музику.

Новорічні ранки пройшли чудово, усі отримали величезне задоволення та море позитивних емоцій з якими вирушили на такі довгоочікувані зимові канікули.

Бажаємо усім провести цей час з користю і в гарному настрої повернутися до стін рідної 7 школи.  

 Більше фото дивіться у фотоальбомі нашого сайту та шкільних соціальних групах Вконтакті  і на Фейсбуці.

Переглядів: 572