Оздоровлення та відпочинок дітей 2016

Для учнів, Міські новини, Новини, Школа батьківства

original-fb7941675d5abedae55961b26d7d77cdВідповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Постанови КМУ від 17.07.2009 № 734 «Про затвердження Порядку направлення дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів державного бюджету» відділом сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту розпочато прийом заяв для створення бази даних категорійних дітей м. Черкаси, які мають право на отримання послуг з оздоровлення під час проведення оздоровчої кампанії 2016 року.

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО, діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції, діти, один із батьків, яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту, діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, талановитих та обдарованих дітей, дітей внутрішньо переміщених осіб віком від 7 до 18 років м. Черкаси.        

Заяви від батьків нижчезазначених категорій дітей приймаються з 04.05 по 16.05.2016 (з 8:00 до 17:00, п’ятниця з 8:00 до 16:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00, (вул. Гоголя, 251, к. 106,  тел. для довідок 32-05-16).

         З собою мати такі документи:

Для дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування:

         – заява;

         – копія свідоцтва про народження;

         – копія рішення суду або органу опіки та піклування.

         У випадку відмови від оздоровлення соціальні педагоги повинні взяти від опікунів відповідні заяви та надати їх до відділу сім’ї та молоді (зразок заяви додається).

Для дітей учасників АТО:

–     заява;

–     копія свідоцтва про народження;

       –   копія посвідчення учасника бойових дій.

Для дітей один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції:

      – заява;

      – копія свідоцтва про народження;

      – копія довідки затвердженого зразка.  

Для дітей, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту:

      – заява;

      – копія свідоцтва про народження;

      – копія довідки затвердженого зразка.

Для дітей, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків, від нещасних випадків на виробництві:

      – заява;

      – копія свідоцтва про народження;

      – копія довідки затвердженого зразка.  

Прийом заяв від батьків дітей з багатодітних і малозабезпечених родин,  талановитих та обдарованих дітей, дітей, зареєстрованих, як внутрішньо переміщені особи відбуватиметься з 17.05 по 27.05.2016 (з 8:00 до 17:00, п’ятниця з 8:00 до 16:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00, (вул. Гоголя, 251, к. 106, тел. для довідок 32-05-16).

Для дітей з багатодітних родин:

      – заява;

      – копія свідоцтва про народження;

      – копія посвідчення дитини з багатодітної родини (1 та 2 сторінка).  

Для дітей з малозабезпечених родин:

      – заява;

      – копія свідоцтва про народження;

      – копія довідки про одержання державної соціальної допомоги з малозабезпеченості.

Для талановитих та обдарованих дітей – переможців (І-ІІІ місце) міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, і т.п., дитячі творчі колективи та спортивні команди:

      – заява;

      – копія свідоцтва про народження;

      – копії, диплома, грамоти або іншого документа, що підтверджує відповідні досягнення, звання лауреата, дипломанта, переможця олімпіади, конкурсу, фестивалю, змагання, спартакіади, міжнародного, всеукраїнського, обласного, міського рівнів (І-ІІІ особисте або командне місце), отриманих упродовж останніх 2-х років. У випадку зазначення командного місця – список учасників творчого колективу (спортивної команди), завірений керівником відповідного закладу.

Для дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи:

      – заява;

      – копія свідоцтва про народження;

      – копія довідки про взяття на облік особи, переміщеної з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.  

Заяви батьки подають особисто!

За матеріалами сайту http://ogp.ck.ua/

Переглядів: 633