Початок осінніх канікул учні 6-Б вирішили відзначити у кафе грузинської кухні “Стумарі”, відзначити, звичайно, з користю. Діти з батьками відвідали майстер-клас з виготовлення Хачапурі по-аджарські, того самого, у вигляді човника, з яєчком по середині!
Шеф-кухар закладу Тимур Гомурашвілі розповів дітям про традиційну грузинську кухню, які різновиди хачапурі готують і подають у Грузії. Доречі, назва “хачапурі” походить від грузинських слів «хліб» (пурі) і «сир» (хачо), і є типовою, для західно-грузинської області Імереті. Цікавим і захопливим був процес приготування під керівництвом шефа. Хачапурі у всіх учасників вийшли красиві, духмяні й смачні, але, як виявилось, приготувати хачапурі – це лише півсправи – треба ще вміти правильно подати! Ми тепер знаємо, як правильно готувати і їсти хачапурі, а для практикування по переду цілі канікули!!! Щиро дякуємо кафе “Стумарі”, що виправдовує свою назву і до кожного відвідувача відноситься, як до дорогого гостя!
За матеріалами Щербатюк Л.А.