Обласна олімпіада з трудового навчання-2018

Міські новини, Новини, Шкільні новини

Як і щороку,  в лютому (цьогоріч 14 лютого) на базі нашої школи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання серед дівчат і юнаків Черкаської області.

Після реєстрації команд у актовій залі школи відбулося відкриття олімпіади представниками Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Також із вітальним словом звернувся господар закладу – Середа Ю.В., який, у свою чергу, озвучив ряд організаційних питань стосовно заходу. 

Школярі спочатку виконували теоретичні завдання, попередньо здавши членам журі свої домашні роботи. Згодом приступили до практичного етапу, майструючи і створюючи нові маленькі шедеври. Безперечно, вся робота вихованців відбувалася у присутності членів журі, які, в свою чергу, слідкували за дотриманням порядку та регламенту і організовували поетапне виконання завдань.

Між роботою учасники одімпіади мали змогу пообідати у їдальні та трохи перепочити. 

В цілому робота була продуктивною і результативною! Олімпіада завершилася і перемогли найбільш достойні!

Ми ж, у свою чергу, дякуємо вчителям школи Байдак Т.В. (обслуговуюча праця) та Левченку О.І. (технічна праця) за велику роботу з організації олімпіади в школі та підготовки відповідних кабінетів і обладнання до роботи. 

Більше цікавих фото можна переглянути за цим посиланням у Фейсбуці

Переглядів: 346